We are Wizards!
Wizard Events is jullie evenementenbureau in Breda en omstreken. Een persoonlijke en creatieve evenementenorganisatie voor kleine en grote evenementen. Wij vertalen je idee naar een verrassend en spannend evenement binnen jullie voorgeschreven kaders.

Perfect geregeld
Een personeelsfeest, open dag, jubileum, borrel of diner in het vooruitzicht? Wij nemen je met plezier het werk uit handen en vertalen jullie doelstellingen in een uniek concept! We zorgen voor de juiste styling & sfeer, een strakke regie in combinatie met de juiste invulling van de catering. Dit samen leidt tot een geslaagd evenement waar jullie en jullie gasten met veel plezier aan terug zullen denken.

Evenementenlocatie of eigen bedrijfspand?
Waar wil je je evenement laten plaatsvinden? Wij komen graag op unieke locaties die kunnen dienen als gastheer voor jullie event: Landhuis Ardennen, Korenmolen Princenhage Breda, Landgoed de Moeren Zundert of Pier 15 Breda. Daarnaast verzorgen wij regelmatig events op diverse evenementenlocaties centraal in het land. Wizard Events is dé partij om elke gewenste evenementenlocatie, maar ook jullie eigen bedrijfspand of loods een onherkenbare sfeer en beleving te geven.

Unieke concepten
Wij hebben diverse unieke concepten voor jullie event zoals: Bugz in the Box, diverse
Winter Wonderland thema’s of wat denk je van een Elevator Pitch of een Company Pubquiz?

Een kijkje achter de schermen?
Bekijk hier onze video.

WINTER WONDERLAND BREDA 2018
De winter komt eraan, boek nu jullie nieuwjaarsborrel in Winter Wonderland festivalsfeer op de eigen parkeerplaats!

Neem direct contact met ons op.